Over Hair Extreme & Beauty

Hair Extreme & Beauty is een moderne kap- en beautysalon aan de Klimopzoom 1 in Leiderdorp. 

Bij binnenkomst staat een enthousiast team voor je klaar om je te helpen. Vanuit de salon kan je genieten van het uitzicht over het water en tijdens zonnige dagen is op je beurt wachten absoluut geen straf. Wij serveren de koffie dan gewoon buiten op het terras, terwijl je geniet van de zon, spartelende eenden en een lekker kop koffie of thee.

De auto kan je vlak voor de deur gratis parkeren. En als een behandeling overdag niet uitkomt, dan kan je op maandag en woensdagavond tot 22.00 uur bij ons terecht tegen vriendelijke prijzen.


Ons team
KellyPamela
Jerney

Onze specialisaties

Door kappersshows en trainingen te blijven volgen, blijft onze kennis up to date en 
krijgt onze creativiteit keer op keer een boost. 

Knippen en stylen

Bij Hair Extreme & Beauty gaan we samen op zoek naar een look die bij jou past. Wil je opvallen met een gewaagd kapsel? Of ga je voor een klassiek kapsel? Bij ons is alles mogelijk. 

Beautysalon

Jezelf éxtra mooi maken? Je kunt bij ons terecht voor het verlengen van je nagels. In een aparte ruimte in onze zaak zijn ook epileer- en harsmogelijkheden mogelijk. Voel je thuis!

Boek direct je plek

Via ons online systeem is het makkelijk om je plek in onze salon te reserveren. Je kunt zelfs je voorkeur aangeven voor een medewerker. Liever bellen?
Ook dat kan!  071 – 5414717